5.990 Ft

0 out of 5

Luxury Nails – Reverse Tip Box

Kategória: Modern tippek

Készlet tartalma:

• 4 különböző formájú reverse tip: stiletto,  mandula,  orosz mandula,  kocka.

• A tipekhez tartozó szilikon forma mosolyvonal kialakításához.

Leírás

Műanyag, többször felhasználható, jelölésekkel ellátott tipp acryl gélhez.

Használható modern, szűkített, balanszponttal rendelkező formákhoz (pl.: orosz mandula, gótikus mandula, coffin, modern mandula).

Válaszd ki a vendéged természetes körömlemezéhez képest 1-1 mm-el szélesebb tippet, helyezd bele az acryl gélt és cleanseres ecsettel lapogasd el. Figyelj, hogy a sáncok felé haladva vékonyítsd el az anyagot, így elkerülheted, hogy felhelyezésnél, nyomás hatására kibuggyanjon.

Felhelyezéskor a természetes körömlemez közepétől a sánc felé csúsztasd a tippet, ügyelj arra, hogy a sarokpontoktól nézve a tipp egyenes vonalban a természetes körömlemez folytatása legyen.
Felhelyezés után a többletanyagot alulról ellapogathatod, vagy köttetés után csiszolófejjel eltávolíthatod.
10 mp kötés után már nem szükséges rögzíteni/fogni a tippet, az acryl gélt viszont  teljesen ki kell köttetni. Ezután a tipp könnyedén lepattintható, a köröm felülete sima és kohéziós rétegtől mentes lesz, fixálni csupán alulról szükséges.
Díszítés, festés előtt a felületét érdemes buffer segítségével átcsiszolni.

 

A szilikon forma használata:

Válaszd ki a megfelelő méretű szilikon formát,  helyezd a reverse tip belső felére a körömágyi részre a mosolyvonallal befelé. Töltsd ki acryl géllel a szabadszéli részt,  majd távolítsd el a szilikon formát. Ezt követően töltsd ki a negatív részt acryl géllel. Helyezd a tipet a körömre,  köttesd meg,  majd távolítsd el a tipet.  A szilikon forma használat után megtisztítva újra felhasználható.