2.490 Ft

0 out of 5

Luxury Nails – Black Cat ecset

Kategória: Ecset

A Black Cat ecsetünk, egy természetes szőrű, lekerekített végű, tömör ecset. Méretének és formájának köszönhetően zselés és acryl zselés építéshez egyaránt kitűnő választás!

Ovális szőrkialakításának és kerek élének köszönhetően könnyebb az anyag hátsó bőrredő felé való eldolgozása.  Egyenletesen tudjuk vele teríteni az anyagot, mosolyvonal kialakításhoz és törléshez is kiválóan alkalmas.

A munka gyorsítása és könnyítése érdekében az ecset másik végét spatulával láttuk el, létrehozva ezzel egy kétvégű eszközt, melynek előnye, hogy még a gél lakkos üvegekbe is bele fér. Így a szalonmunka során nem csak kényelmesen és lendületesen dolgozhatunk, de még az üvegben vagy tégelyekben letapadt csillámokat is bátran felkeverhetjük vele.

Luxury Tipp:

Minden ecsetünk egy különleges ragasztóanyaggal van ellátva. Így tehát az első használat előtt alaposan távolítsd el a ragasztóanyagot, majd itasd át teljesen a tövéig átlátszó építő zselével vagy fényzselével az ecseted szőrét. Ezután száraz papírtörlő 2 lapja között töröld át az ecsetet.