Tanácsadóink

Kezdőlap / Tanácsadóink

Lőrincz-Krajnyák Zsuzsanna

Tanácsadó

Sziasztok!

Lőrincz-Krajnyák Zsuzsanna vagyok.

Komolyabban körülbelül 12 éve foglalkozom a műkörmökkel. Anyukám hatására  csöppentem ebbe a világba. Nem számítottam rá, hogy életem szenvedélye lesz ez a kreatív szakma.

Eleinte csak Magyarországon, majd később ezzel párhuzamosan Ausztriában is dolgoztam műkörömépítőként.

Utóbbi tanított meg arra, hogyan legyek egyszerre gyors, pontos és ezek mellett hogyan készítsék esztétikus körmöket.

Grazban egy nemzetközi versenyen sikerült francia köröm kategóriában az 1. helyezést elérnem.

Később annyira feltornyosultak a Vendégek, hogy mára már csak itthon, Magyarországon dolgozom.

Minden nap reggeltől estig dolgozom imádott szalonunkban Édesanyámmal, ahol  családias a hangulat Vendégeinkkel együtt, így a munka minden perce élmény, én pedig így naponta hódolhatok a szenvedélyemnek.

Mióta megismertem a cég termékeit, újabb és újabb ötletek villantak be, inspiráltak az alkotásra és még magasabb szintre emelték számomra a szakmám iránti szeretetem.

Ezek az anyagok megkönnyítik a pörgős szalonmunkát, így mára már a Luxury Nails teljes palettáját begyűjtöttem. A szalonban a zselé alapanyagokat használom leginkább építésre.

Ha bármilyen kérdésetek van, keressetek nyugodtan és én legjobb tudásom szerint megpróbálok válaszolni!

Kovács Nóra

Tanácsadó

Kovács Nóra vagyok.
2018 óta dolgozom ebben a csodálatos szakmában. Közel 40 továbbképzésen vettem részt az évek alatt. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést.
2021-ben sikeres szakoktatói vizsgát tettem. Azóta tartottam már több magánképzést. Hivatásomnak érzem segíteni a tanulni, fejlődni vágyókat.
A vendégeim körülbelül 80%-ka erősített gél lakkos, így ez a technika áll leginkább közel hozzám. De emellett nagyon szeretek díszíteni is.
Nemzetközi versenyen eredményeim:
2022 Nailympia London – Extrem poster nail and face: II. hely
2022 Nailympia London – Marketing card: III. hely
2022 Nailympia Germany –
Extrem poster: I. hely
Számomra a legjobb fényzseléket és gél lakkokat találtam meg a cég kínálatában. Igyekszem folyamatosan ismerkedni a további alapanyagokkal is, hogy a legjobb tudomásom és a saját tapasztalataim szerint tudjak Nektek segíteni.